NcSoft verze 1.5.1.11
3 posters
Strana 1 z 1
NcSoft verze 1.5.1.11
Tak v Utery ráno mne NCsoft aktualizoval na verzi 1.5.1.11... Při přihlášení do hry se objeví obraz:: NCsoftu potom Aion,ale přihlášovací uvodní obrazovka už nenajede a je pouze černá obrazovka...Nevím jak kdo má vyzkoušeno,ale udajně jde jak jsem dostal radu :::
Neboj...ve slozce aionEU mas textovy dokument version..otevri ho a prepiš to číslo na tohle 1.5.1.10 a zas ti to pojede jak ma...vyhoda tehle hry je ze se muzes vybirat aky chces mit aktivovany patch
Ale pokud tohle udělám při puštění NCsoftu mám u Aionu vykřičník sice zelenej ,ale na hru se nedostanu.Opět napíše podporovaná verze 1.5.1.10 a já mám 1.5.1.11...Chci se zeptat nebude patch na verzi 1.5.1.11 ..?? Oni nám to snad dělaj schválně NCsoftaci...
Neboj...ve slozce aionEU mas textovy dokument version..otevri ho a prepiš to číslo na tohle 1.5.1.10 a zas ti to pojede jak ma...vyhoda tehle hry je ze se muzes vybirat aky chces mit aktivovany patch
Ale pokud tohle udělám při puštění NCsoftu mám u Aionu vykřičník sice zelenej ,ale na hru se nedostanu.Opět napíše podporovaná verze 1.5.1.10 a já mám 1.5.1.11...Chci se zeptat nebude patch na verzi 1.5.1.11 ..?? Oni nám to snad dělaj schválně NCsoftaci...
NenaCZ- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: NcSoft verze 1.5.1.11
nikdy si nedavej novejsi verzi protoze infinite je na 1.5.1.9. a asi chvily potrva nez to spusti na novej patch!!!!!
Typanka- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 45
ale zkus to version.ini prepsat na 1.5.1.9.
Typanka- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 45
nechtěl jsem to ..Zapnul jsem Pc a najednou se objevilo že to stahuje Patch..No tak nevím asi si dlouho nezahraji ,ale kuknu ještě někde na rady možná to rozjedu...
NenaCZ- Poèet pøíspìvkù : 4
Tak bohuzel mam ten samy problem akorat sem si to blbec aktualizoval kdyz prepisu verzi nepusti me to premyslim ze to odistaluju a stahnu znovaNenaCZ napsal:nechtěl jsem to ..Zapnul jsem Pc a najednou se objevilo že to stahuje Patch..No tak nevím asi si dlouho nezahraji ,ale kuknu ještě někde na rady možná to rozjedu...
Neznama- Poèet pøíspìvkù : 11
TAkze povedl se mi AION zase rozchodit tu je navod stahni si www.mediafire.com/?yty44jygtgj
je to slozka BIN 32 v 1.5.1.9 az to stahnes tak ji prespis potom to zkus jestli to pujde ukaze ti to ze mas versi 1.5.1.11 dej normalne ok a zkus to spustit kdyz to zse nepujde prepis verzi a kdyz to zase nepujde zapni NSsoft launcher a upodatuj hru a potom jen prepis tu slozku BIN32
a zapni hru melo by ti to jit kdyby ti to neslo tak pisni
S pozdravem NEZNAMA
je to slozka BIN 32 v 1.5.1.9 az to stahnes tak ji prespis potom to zkus jestli to pujde ukaze ti to ze mas versi 1.5.1.11 dej normalne ok a zkus to spustit kdyz to zse nepujde prepis verzi a kdyz to zase nepujde zapni NSsoft launcher a upodatuj hru a potom jen prepis tu slozku BIN32
a zapni hru melo by ti to jit kdyby ti to neslo tak pisni
S pozdravem NEZNAMA
Neznama- Poèet pøíspìvkù : 11
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: